«Євробачення-2017»: ремонт електромережі в МВЦ можуть включити до тарифу «Київенерго»

Читать на русском
Кабінет міністрів виступає за включення до тарифу компанії Київенерго витрат на модернізацію електропостачання Міжнародного виставкового центру біля станції метро Лівобережна в рамках підготовки до проведення Євробачення-2017.

Жителів столиці може очікувати підвищення тарифу на електроенергію через проведення в місті «Євробачення-2017».

Про це повідомляють «Українські новини», передає «Слово і Діло».

Кабінет міністрів виступає за включення до тарифу компанії «Київенерго» витрат на модернізацію електропостачання Міжнародного виставкового центру біля станції метро «Лівобережна» в рамках підготовки до проведення міжнародного конкурсу естрадної пісні «Євробачення-2017».

Гройсман розповів, як проходить підготовка до «Євробачення-2017»Прем'єр-міністр Володимир Гройсман провів планове засідання та розповів про хід підготовки до «Євробачення-2017».

За даними видання, про це йдеться в протокольному рішенні організаційного комітету конкурсу, очолюваного віце-прем'єр-міністром Володимиром Кістіоном.

«Рекомендувати Національній комісії держрегулювання енергетики та комунальних послуг (НКРЕКУ) спільно з Київською міською державною адміністрацією та компанією «Київенерго» провести заходи із включення до складу тарифу на електричну енергію витрат, пов'язаних із ремонтом електроустановок та ліній електропередачі, необхідних для збільшення потужності приєднання до електромереж Міжнародного виставкового центру», – йдеться в рішенні.

Також до тарифу пропонується включити витрати на купівлю та встановлення комплектних трансформаторних підстанцій на напругу 0,4 кВ для забезпечення підключення МВЦ за другою категорією надійності електропостачання.

КМДА доручено підготувати детальний план заходів із проведення ремонтної кампанії та підключення електроустановок МВЦ до 10 січня.

Нагадаємо, раніше Кличко повідомив, що всі зобов'язання, які Київ взяв на себе з підготовки до проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017», місто виконало.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: