Організатори «Євробачення» шукають волонтерів зі знанням англійської

Читать на русском
З 19 грудня Національна телекомпанія України як мовник-організатор Євробачення-2017 починає відбір волонтерів для роботи під час конкурсу.

Національна телекомпанія України як мовник-організатор «Євробачення» починає відбір волонтерів для роботи під час конкурсу, який відбудеться в Києві навесні 2017 року.

Про це повідомляє «Наш Київ», передає «Слово і Діло».

Волонтери будуть працювати з артистами, пресою, іноземними делегаціями, гостями. Вони зможуть попрактикуватися в англійській та інших іноземних мовах, пройти спеціальне навчання й тренінги, отримають форму та сертифікат волонтера шоу «Євробачення-2017».

«Ми відберемо 750 волонтерів, які створять Eurovision Volunteers' Family. Чекаємо анкети від усіх бажаючих, хто хоче долучитися до події такого масштабу. Волонтери будуть допомагати людям, які приїдуть з-за кордону, почуватися комфортно під час тижнів «Євробачення» в Києві. А ми зі свого боку як мовник-організатор пісенного конкурсу в Україні створимо для волонтерів такі умови роботи, щоб досвід, який вони отримають за цей час, став для них корисним», – зазначила виконавчий продюсер «Євробачення-2017» Вікторія Романова.

43 країни подали заявки на участь в ЄвробаченніЗаявки на участь в Євробаченні-2017, яке пройде в Україні, надіслали представники з 43 країн.

Щоб потрапити до Eurovision Volunteers' Family, потрібно заповнити анкету волонтера в період з 19 грудня до 17 лютого. Після цього кандидати отримають запрошення на співбесіду.

Нагадаємо, що 62-й міжнародний пісенний конкурс «Євробачення» навесні 2017 року прийматиме столиця України. Головною ареною пісенного конкурсу стане Міжнародний виставковий центр. Півфінали «Євробачення-2017» відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня.

Нагадаємо, раніше Президент України Петро Порошенко підписав закон, завдяки якому спрощується процедура закупівлі товарів і послуг для проведення «Євробачення-2017».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: