Гройсман розповів, як проходить підготовка до «Євробачення-2017»

Читать на русском
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман провів планове засідання та розповів про хід підготовки до Євробачення-2017.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман провів робочу нараду з питань підготовки до проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017».

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на «Урядовий портал».

Під час наради очільник Кабміну повідомив, що підготовка до міжнародного конкурсу естрадної пісні «Євробачення-2017» проходить у плановому режимі.

При цьому прем'єр закликав усіх відповідальних осіб до ефективної співпраці заради успішного проведення конкурсу.

Відмова від проведення «Євробачення»: прецеденти в історії конкурсуПісенний конкурс «Євробачення-2017» може відбутись у Росії, якщо Україна негайно не виконає всіх необхідні умови.

Також учасники наради обговорили питання розробки та ухвалення необхідних нормативно-правових актів, творчу концепцію, місце та офіційні локації проведення конкурсу, заходи щодо гарантуваня безпеки під час підготовки та проведення пісенного конкурсу.

Нагадаємо, в ексклюзивному коментарі «Слову і Ділу» медіа-консультант Олександр Піддубний застеріг, що для України проведення такого масштабного конкурсу може вилитися в репутаційні втрати.

Проте в Мінфіні повідомили, що Україна повністю забезпечила фінансування конкурсу. За попередніми оцінками, було виділено 430 млн грн гарантій. У КМДА заявили, що вартість квитків буде варіюватися від 20-30 до 100 євро.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: