Кличко відзвітував про результати підготовки до «Євробачення-2017»

Читать на русском
Київський міський голова Віталій Кличко розповів про результати підготовки столиці до проведення Євробачення-2017.

Усі зобов'язання, які Київ взяв на себе з підготовки до проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017», місто виконало.

Про це заявив міський голова столиці Віталій Кличко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Київської міської державної адміністрації.

«В нас залишилося не так багато часу до пісенного конкурсу, тому ми маємо якомога ефективніше працювати, щоб провести його на найвищому рівні. Усі зобов'язання, які взяло на себе місто, ми виконали. Але ми також зобов'язані допомагати в підготовці до проведення «Євробачення» всіма можливими засобами, адже до Києва, за нашими підрахунками, приїде понад 20 тисяч гостей з усієї Європи, й ми маємо презентувати столицю якнайкраще», – сказав Кличко.

За його словами, цього року Київ з міського бюджету виділив 50 мільйонів гривень на підготовку до проведення конкурсу, хоча передбачено ще 150 мільйонів гривень.

Нагадаємо, раніше Кличко запевнив, що благоустрій територій, прилеглих до офіційних локацій конкурсу, буде проведений на найвищому рівні. Поки ця обіцянка мера столиці не реалізована.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: