Кличко спростував масові перевірки нелегальних мешканців

Читать на русском
Кличко спростував інформацію ЗМІ про перевірки кількості людей, що проживають у квартирах, де не встановлені лічильники.

Столична влада не буде ходити по квартирах і перевіряти наявність реєстрації в людей, які в них проживають.

Про це заявив київський міський голова Віталій Кличко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу КМДА.

«Це спотворена інформація. Ніхто не буде ходити по квартирах і перевіряти прописку. Наше завдання – зробити так, щоб була справедливість. Є сьогодні чимало скарг, адже в багатьох квартирах, де немає лічильників, живе більше людей, ніж зареєстровано в будинку. Вони використовують і водопостачання, і теплопостачання, але платять за меншу кількість людей», – зазначив Кличко.

Київрада затвердила бюджет столиці на 2017 рікКиївська міська рада на засіданні в понеділок затвердила бюджет столиці на 2017 рік із дохідною частиною 38,238 млрд грн. Видаткова частина складе 38,239 млрд грн, профіцит загального фонду бюджету передбачений на рівні 7,188 млрд грн частково за рахунок субвенцій із Держбюджету.

Він підкреслив, що влада столиці зараз розглядає різні механізми для забезпечення справедливої ​​оплати за комунальні послуги.

Раніше була поширена інформація про те, що мерія Києва вирішила з весни 2017 року розпочати рейди з виявлення мешканців квартир і будинків без реєстрації.

Нагадаємо, що за псування лічильників комунальних послуг будуть саджати на 5 років.

«Слово і Діло» зафіксувало 350 обіцянок голови Київської міської державної адміністрації Віталія Кличка, 152 з яких він виконав. Коефіцієнт відповідальності мера столиці – 43%. З повним переліком обіцянок голови КМДА можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: