Керівників облавтодорів обиратимуть на конкурсній основі

Читать на русском
Всі кандидати на посаду керівника облавтодору складатимуть профільні іспити, де покажуть свої реальні знання й навички.

Керівників облавтодорів обиратимуть на конкурсній основі. Перший конкурс планують оголосити до кінця поточного тижня..

Таке рішення ухвалено «Укравтодором» спільно з ДАК «Автомобільні дороги України», передає «Слово і Діло».

«Відсьогодні керівники облавтодорів обиратимуться лише за підсумками конкурсу. Комісія детально перевірятиме резюме, біографію й досвід кожного претендента на посаду. Всі кандидати мають скласти профільний іспит, яким покажуть свої реальні знання й навички та доведуть, що вони дійсно впораються з важкою роботою керівника облавтодору», – заявив голова ДАК «Автомобільні дороги України» Артем Гриненко.

Ігор ГузьНародний депутат України
Гузь пообіцяв працювати над пошуком фінансування ремонту дороги «Любомль–Сокаль»Сказано 16 травня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Компанія сформувала 16 листопада незалежну конкурсну комісію, яка займатиметься перевіркою кандидатів на керівні посади в регіональних підрозділах. Зокрема, до складу конкурсної комісії увійшов один представник «Укравтодору» та по два – акціонерної держкомпанії та громадськості.

Нагадаємо, що комітет Верховної Ради України з питань бюджету підтримав рішення про ухвалення в другому читанні та в цілому змін до Бюджетного кодексу щодо створення Дорожнього фонду, але вирішив відтермінувати це рішення на рік.

Раніше «Укравтодор» відмовився від міжнародного контролю якості дорожніх робіт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: