Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "За майбутнє"
  • Заступник голови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування

Гузь пообіцяв працювати над пошуком фінансування ремонту дороги «Любомль–Сокаль»

16 травня 2016 року народний депутат України Ігор Гузь пообіцяв сприяти вирішенню питання фінансування ремонту дороги «Любомль–Сокаль». За словами депутата, вказана дорога має ремонтуватися за рахунок коштів Волинської митниці.
Не виконано
Сказано 16 травня 2016 р.

Джерело

  • http://guz.in.ua/ihor-huz-pospryyav-vydilennyu-ponad-6-miljoniv-hryven-na-remont-dorohy-v-lyubomli.html
  • Лист Ігоря Гузя від 13 червня 2017 року
  • Лист народного депутата Ігоря Гузя від 1 грудня 2017 року
  • file:///C:/Users/user27/Desktop/10_1985_00_G_C_ZAP.PDF

Результат

Через рік ми вирішили поцікавитися чи вдалося Ігорю Гузю залучити кошти для ремонту відрізку дороги «Любомль–Сокаль». Депутат повідомив, що наразі проводить активну роботу для вирішення вказаного питання за рахунок «митного експерименту» та інших джерел фінансування.

У відповідь на наш запит в грудні 2017-го депутат пообіцяв у наступному році піднімати питання щодо виділення коштів на ремонт вказаного шляху за рахунок Дорожнього фонду, або інших джерел фінансування.

У грудні 2018 го року ми відправили запит народному депутату.Однак відповіді так і не отримали.

Обіцянка отримує стутус "не виконано", враховуючи, що Ігор Гузь не напрявляв депутатських запитів щодо фінансування ремонту дороги «Любомль–Сокаль». Варто додати, що схожі запити були неодноразово ним надіслані і стосувалися інших доріг на території його виборчого округу.