Парубій назвав умови підвищення соціальних стандартів

Читать на русском
Україна зможе наповнити Бюджет і вирішувати питання підвищення соціальних стандартів після того, як перекриє корупційні потоки й зламає корупційні схеми.

Глава Верховної Ради України Андрій Парубій вважає, що соціальні стандарти можна буде підвищувати після того, як будуть зламані корупційні схеми, а це своєю чергою призведе до наповнення Бюджету.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу парламенту.

«У боротьбі з корупцією лежить ключ до вирішення соціальних питань. Перекривши корупційні потоки й зламавши корупційні схеми, ми зможемо наповнити Бюджет, зможемо вирішувати питання підвищення соціальних стандартів», – підкреслив спікер ВР.

Парубій упевнений, що «питання боротьби з корупцією також нас усіх об'єднає, тому що корупція – це смертельна загроза національній безпеці».

Розенко розповів, коли завершиться перевірка адресності соцвиплатВіце-прем'єр-міністр Павло Розенко повідомив, що повна перевірка верифікації соціальних виплат переселенцям має закінчитися до 1 червня.

Раніше віце-прем'єр-міністр Павло Розенко заявив, що з грудня цього року мінімальна пенсія в Україні зросте на 10%.

Нагадаємо, в червні уряд України ухвалив проект постанови «Деякі питання здійснення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам», якою регулюється своєчасне отримання пенсій та інших соціальних виплат переселенцями з Донбасу та Криму.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: