Легендарний ХТЗ готують до запуску в роботу

Читать на русском
Харківський тракторний завод відновлює роботу після того, як його викупив крупний власник Олександр Ярославський.

Керівництво «Харківського тракторного заводу» (ХТЗ) готує підприємство до запуску в рамках діючої програми санації підприємства.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу підприємства.

«Плани по розконсервації заводу і запуску виробництва сформовані, на даний момент повністю проведені всі переговори з постачальниками сировини і матеріалів», – підтвердив директор ХТЗ з економіки Віталій Баранніков.

Як повідомляється, з початку цього тижня почав роботу відділ постачання, який займається підготовкою закупівель. Складено графік відновлення діяльності та інших служб: ремонтних бригад для відновлення устаткування, транспортного відділу – для поставки комплектуючих і матеріалів, складського господарства.

Менеджмент ХТЗ відпрацьовує номенклатуру всього необхідного для роботи підприємства і веде активну роботу з постачальниками.

General Electric запустить в Україні виробництво залізничних локомотивівМашинобудівна компанія General Electric має намір створити в Україні спільне підприємство з виробництва залізничних локомотивів.

«Ведуться переговори з обленерго, з газовими компаніями для відновлення поставок. Наші інженерні служби вже зараз зайняті інспектуванням обладнання для виявлення критичних поломок, щоб відразу приступити до усунення найгостріших моментів», – розповів комерційний директор ХТЗ Дмитро Елисеенко.

Нагадаємо, що очолювана бізнесменом Олександром Ярославським група DCH в суботу, 23 квітня, придбала контрольний пакет акцій Харківського тракторного заводу.

Як раніше повідомлялося, за перші три місяці 2016 року «Завод ім. Малишева» наростив випуск товарної продукції на 653,9% або в 7,5 разів у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: