Харківський бронетанковий збільшив виробництво в сім разів

Читать на русском
Позитивні зміни позначилися на зростанні добробуту працівників підприємства. Штат співробітників збільшився на 23,5 відсотки.
Цех Заводу ім. Малишева

Підсумок I кварталу цього року став успішним для державного підприємства «Завод ім. Малишева», яке входить до структури власності держконцерну «Укроборонпром». За перші три місяці підприємство наростило випуск товарної продукції на 653,9% або в 7,5 разів у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Про це повідомляє прес-служба підприємства, передає «Слово і Дело».

«На склад готової продукції були здані «Оплоти» (основний танк «Оплот» – Ред.), десятки машин технічного обслуговування, двигуни для Харківського конструкторського бюро машинобудування імені О. О. Морозова, виготовлені запасні частини на експорт та інша продукція на значну суму», – йдеться в повідомленні.

Прес-служба підприємства зазначає, що при цьому штат співробітників збільшився на 23,5%.

Як зазначається, позитивні зміни позначилися на зростанні добробуту працівників підприємства. На поточний момент середня зарплата на заводі складає 5025 грн, у працівників, зайнятих безпосередньо на виробництві, – 5700 грн.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє, що найближчим часом замовлення заводу ім. Малишева будуть збільшеніСказано 11 жовтня 2014 р.Статус обіцянки: Виконано

«У порівнянні з показниками січня-березня минулого року відбулося зростання на 34,4%. До того ж, зникла заборгованість із заробітної плати», – інформує прес-служба підприємства.

На ДП «Завод ім. Малишева» прогнозують, що 2016 рік стане рекордним за обсягами виробництва за останнє десятиліття.

Як повідомлялося раніше, найбільші оборонні підприємства України та Туреччини «Укроборонпром» і Aseslan почали переговори про спільну модернізацію танків.

Рік тому «Укроборонпром» перейшов із російських комплектуючих на західні зразки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: