Сепаратисти лякають жителів Донбасу бомбардуваннями – Тимчук

Читать на русском
У так званій ЛНР проросійські терористи поширюють чутки про бомбардування цивільних об'єктів, що готують сили АТО.
Дмитро Тимчук

Народний депутат України, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук розповів про чутки, які поширюють бойовики на тимчасово окупованих територіях Донбасу.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Тимчук назвав винних у підриві обороноздатності УкраїниДмитро Тимчук заявив, що найбільшу кількість зброї та військової техніки Україна розпродала при Януковичі.

За словами нардепа, в бандформуваннях «ДНР» посилено поширюються чутки про розгортання в окупованих районах Донецької області принаймні двох «російських військових баз» на постійній основі. Нібито керівництво «ДНР» уже «досягло домовленості» з адміністрацією президента РФ та Генштабом ЗС РФ. Тимчук зазначив, що, скоріш за все, поширення даних чуток має характер «психологічної підтримки» бойовиків.

У так званій «ЛНР», додав нардеп, поширюються чутки про перекидання українським військовим керівництвом у Сєверодонецьк (КП «Міжнародний аеропорт «Сєвєродонецьк») штурмової авіації. Проросійські бойовики лякають місцеве населення тим, що сили АТО готуються до бомбардувань цивільних об'єктів.

Нагадаємо, бойовики так званої «Донецької народної республіки» обстріляли позиції Збройних сил України в Авдіївці із забороненої 152-мм артилерії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: