Бойовики поширюють на Донбасі чутки про диверсії ЗСУ – Тимчук

Читать на русском
Координатор групи Інформаційний спротив Дмитро Тимчук розповів, які чутки бойовики поширюють на Донбасі.
Дмитро Тимчук

Народний депутат України, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук розповів про чергові «страшилки» проросійських бойовиків.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Тимчук написав на своїй сторінці в Facebook.

За словами Тимчука, бойовики поширюють інформацію про «підготовку ССО України спільно з підрозділами 14-ї омбр ЗСУ» деяких провокацій, «пов'язаних із масовою загибеллю людей».

«Також у відповідних зведеннях фігурує якийсь «літак без розпізнавальних знаків», за допомогою якого ЗСУ нібито застосують хімічну зброю, а також ідеться про активізацію радіотехнічної розвідки з боку українських військ», – сказав Тимчук.

Сепаратисти поширюють чутки про конфлікт між ЗСУ та Нацгвардією – ІСБойовики так званих республік поширюють чутки про конфлікт між підрозділами ЗСУ та НГУ в Авдіївці.

Він не виключив, що таким чином керівництво 1-го АК «ДНР» готує провокації із загибеллю мирного населення для подальшого звинувачення ЗСУ.

«Після неадекватної заяви ватажка «ДНР» Захарченка про намір розстрілювати представників поліцейської місії ОБСЄ в разі її початку «МГБ ДНР» і «МГБ ЛНР» отримали завдання «знайти» в окупованих районах низку «українських шпигунів-диверсантів», нібито підготовлених американськими інструкторами. Ці «диверсанти» мають зізнатися в намірах «підривати шахти» та «знищувати інспекторів ОБСЄ», – додав Тимчук.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики самопроголошених республік на маріупольському напрямку застосували заборонені Мінськими домовленостями міномети.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: