Працівники «Укргазвидобування» розповіли, що робить СБУ в їхньому офісі

Читать на русском
Роботу головного офісу УГВ паралізували озброєні автоматами люди в балаклавах, які представилися працівниками СБУ.
Офіс «Укргазвидобування»

За попередньою інформацією, представники Служби безпеки вилучають документи за 2014-2016 роки та особисті справи працівників.

Про це пише на своїй сторінці в Facebook прес-секретар ПАТ «Укргазвидобування» Лариса Поліщук, повідомляє «Слово і Діло».

«Мене не пускають на роботу. Зв'язок та інтернет заблоковані. Надаватимемо деталі за ступенем з'ясування обставин», – пише вона.

За її словами, роботу головного офісу УГВ паралізували озброєні автоматами люди в балаклавах, які представилися працівниками СБУ.

«До будівлі нікого не пускають і не випускають, виїзд заблокований. СБУ вилучає документи за 2014-2016 роки та особисті справи працівників», – додала Поліщук.

За даними голови правління компанії «Укргазвидобування» Олега Прохоренка, обшуки проводять близько 50 оперативних працівників СБУ.

НАБУ спільно з ФБР розслідує корупційну схему в «Укргазвидобуванні»Директор НАБУ Артем Ситник заявив, що ФБР допомагає його відомству в розкритті корупційних схем на ПАТ «Укргазвидобування».

Сьогодні стало відомо, що центральний офіс ПАТ «Укргазвидобування» заблокований спецпідрозділом СБУ «Альфа», в установі проводяться слідчі дії.

Як повідомлялося раніше, нова команда з тендерних закупівель в «Укргазвидобуванні» досягла економії 680 млн грн з липня 2015 року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: