Окупанти перекинули під Авдіївку спецпризначенців та змінили тактику штурмів – ЗСУ

Читать на русском
Російська армія, незважаючи на втрати, продовжує штурмувати позиції ЗСУ в районі Авдіївки та перекидає на цей напрямок додаткові сили.
Фото: росЗМІ

Російська армія, незважаючи на втрати, продовжує штурмувати позиції українських воїнів у районі Авдіївки та перекидає на цей напрямок додаткові сили.

Такою інформацією поділився речник Сил оборони Таврійського напрямку Дмитро Лиховий в ефірі телемарафону.

Українські бійці показали один із найбільших штурмів АвдіївкиУкраїнські бійці опублікували кадри одного з найбільших ворожих штурмів Авдіївки, який відбувся наприкінці жовтня минулого року.

«Бачимо наміри ворога, він хоче оперативного оточення Авдіївки. Ми протидіємо, лінія фронту рухається в обидві сторони», – повідомив Лиховий.

За його словами, росіяни перекинули під Авдіївку підрозділи спецназу, сподіваючись, що це дозволить пробити оборону ЗСУ.

«Там регулярна російська армія, дуже добре підготовлена, мотострілки, десантники є спецназівці», – заявив представник ЗСУ.

Він також зазначив, що Сили оборони фіксують зміну тактики ворога на цьому напрямі. Так, якщо раніше окупанти застосовували тактику малих піхотних груп, то зараз вони змінили підхід і почали активніше використовувати бойову техніку, включаючи танки та бойові машини піхоти.

Нагадаємо, нещодавно у ЗСУ заявили, що бойові зіткнення в Авдіївці відбуваються вже в межах міської забудови.

Учора командувач оперативно-стратегічного угрупування військ «Таврія» Олександр Тарнавський повідомив, що командування ЗСУ направило до Авдіївки підкріплення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: