Ворожі війська обстріляли Красногорівку на Донеччині, є загиблий і постраждалі

Читать на русском
Росіяни обстріляли Красногорівку з Градів та гармат 152-го калібру. 62-річний чоловік загинув, 70-річний — отримав поранення.
Ілюстративне фотоGetty Images

Російські окупаційні війська сьогодні, 21 січня, обстріляли Красногорівку на Донеччині. Внаслідок атаки загинув чоловік, ще один зазнав поранень.

Про це голова Донецької ОВА Вадим Філашкін повідомляє у Фейсбуці.

«Нові жертви російської армії — цього разу у Мар'їнській громаді. Росіяни обстріляли Красногорівку з Градів та гармат 152-го калібру. 62-річний чоловік загинув, 70-річний — отримав поранення. Пораненого доставлено в лікарню — він отримує необхідну медичну допомогу», – написав Філашкін.

Як повідомляє Донецька обласна прокуратура, ще однією постраждалою від російської збройної агресії виявилась 31-річна мешканка міста Гірник. Жінка саме перебувала за кермом автомобіля на автошляху до с. Зоряного, куди їхала провідати родичів. Поруч розірвався снаряд, і від вибухової хвилі вона отримала контузію.

Нагадаємо, сьогодні вдень російські війська обстріляли Курахове з «Градів». Ворог поцілив у житлові будинки, внаслідок чого одна людина загинула, ще одна була поранена.

Також російська окупаційна армія протягом минулої доби атакувала три райони Донецької області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: