Ворог за добу завдав 11 ударів по Донеччині: пошкоджено десятки приватних будинків та школи

Читать на русском
Російська окупаційна армія протягом минулої доби атакувала три райони Донецької області. Про наслідки обстрілу розповів керівник ОВА.
Фото: t.me/VadimFilashkin_donoda

Російська окупаційна армія протягом минулої доби атакувала три райони Донецької області.

Про наслідки обстрілів розповів керівник ОВА Вадим Філашкін у Telegram.

Так, у Покровському районі росіяни випустили 3 ракети по Новогродівці. Внаслідок атаки пошкоджено 55 приватних будинків, багатоповерхівку, а також дитсадок, школу та адмінбудівлю.

У Селидовому від ударів рф пошкоджено 2 п'ятиповерхівки, 8 приватних будинків, гаражі, 2 господарські будівлі, 2 нежитлові приміщення та ангар, а в Мирнограді росіяни влучили в заклад культури.

У Краматорському районі під удар потрапила Костянтинівка – там пошкоджено 6 приватних будинків, школу, дитсадок та магазин.

«Бахмутський район. У Торецькій громаді пошкоджено 5 будинків: 3 у Щербинівці і 2 у Торецьку. У Часовоярській громаді пошкоджені багатоповерхівку, 3 приватні будинки і промислову будівлю. У Сіверську зруйновано будинок, ще 2 пошкоджено», – розповів Філашкін.

Внаслідок ворожих атак поранено двох людей. Глава ОВА додав, що з лінії фронту минулої доби вдалося евакуювати 106 осіб, у тому числі 19 дітей.

Нагадаємо, нещодавно російська окупаційна армія накрила вогнем місто Красногорівка на Донеччині. Загинула одна людина, ще одного мирного жителя було поранено.

Також повідомлялося, що війська рф обстріляли шахту в Мирнограді, є загиблий і руйнування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: