Українські оборонці контролюють дві третини Очеретиного та Соловйового, йдуть бої – Волошин

Читать на русском
Станом на ранок суботи, 27 квітня, дві третини сіл Очеретиного та Соловйового на Донеччині перебуває під контролем Сил оборони України.
Генштаб ЗСУ

Станом на ранок суботи, 27 квітня, дві третини сіл Очеретиного та Соловйового на Донеччині перебуває під контролем Сил оборони України.

Про це в етері телемарафону повідомив речник ОСУВ «Хортиця» Назар Волошин.

Новий наступ російської армії: що відомо про терміни та цілі окупантівРосійська армія готує новий наступ наприкінці весни – початку літа. Що про це відомо – на інфографіці.

«Щоб мати змогу прорвати нашу оборону на напрямку Новобахмутівка – Очеретине, російська федерація там ввела додаткові резерви – 55-ту мотострілецьку бригаду ЗС рф. Наразі дві третини селища Очеретине під нашим контролем», – заявив він.

Частина населеного пункту, в яку прорвався ворог, перебуває під вогневим контролем українських військових. Волошин зауважує, що окупантів наразі заблоковано, вживаються заходи для вибиття їх звідти. На цій ділянці тривають важкі бої, але оборонці контролюють ситуацію.

У Соловйовому ситуація така ж – приблизно дві третини населеного пункту під контролем ЗСУ. За словами речник ОСУВ «Хортиця», частина населеного пункту, в яку також прорвався противник, перебуває під вогневим контролем ЗСУ, бої тривають.

Нагадаємо, 26 квітня повідомляли, що найскладніша ситуація спостерігається на Новопавлівському, Часовоярівському та Авдіївському напрямках фронту.

Раніше головком ЗСУ Олександр Сирський заявляв, що вище російське військове керівництво поставило завдання своїм військам захопити Часів Яр до 9 травня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: