Словʼянський нафтопереробний завод у росії призупинив роботу після атаки СБУ – росЗМІ

Читать на русском
Слов’янський нафтопереробний завод, що розташований у Краснодарському краї рф, частково зупинив роботу після атаки дронів СБУ.
news.liga.net

Слов’янський нафтопереробний завод, що розташований у Краснодарському краї рф, частково зупинив роботу після атаки дронів СБУ.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Директор з безпеки компанії, яка експлуатує Словʼянський НПЗ, Едуард Труднєв заявив, що робота на заводі частково призупинена. За його словами 10 безпілотників атакували його територію.

Удар по «країні-бензоколонці»: які російські НПЗ та нафтобази атакували безпілотникиГеографія ударів безпілотниками по російських НПЗ та нафтобазах у 2024 році – на інфографіці.

«Робота заводу частково призупинена. Рівно 10 БПЛА залетіли прямо на територію заводу, виникла сильна пожежа. Можуть бути приховані пошкодження», – зазначив Труднєв.

Нагадаємо, у ніч проти суботи, 27 квітня, Краснодарський край росії масовано атакували безпілотники. Вибухи лунали у кількох районах, зафіксовані влучання та пожежа на нафтопереробному заводі ТОВ «Слов'янськ ЕКО» біля міста Славянск-на-Кубані.

Також писали, що 25 квітня у російському Омську загорілися ємності з нафтопродуктами. А 24 квітня на території російського міста Липецьк упав дрон, тоді як в Смоленській області спалахнула нафтобаза – було знищено тисячі кубометрів пального.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: