У Міноборони розповіли, чи зможуть громадяни з повістками звертатися до рекрутингових центрів

Читать на русском
Громадяни, які отримали повістку, можуть звертатися до рекрутингових центрів для пошуку вакансії та бажаної посади в ЗСУ.
Фото 24tv.ua

Громадяни, які отримали повістку, можуть звертатися до рекрутингових центрів для пошуку вакансії та бажаної посади в ЗСУ.

Про це в етері телемарафону заявив Уповноважений представник Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

Мобілізація в Україні: головне із ухваленого законопроєктуГоловне з ухваленого закону про мобілізацію – нові обов'язки для чоловіків, право на відстрочку та бронь, обмеження для ухилянтів, мотивація для військових.

За його словами, повістка жодним чином не забороняє приходити в рекрутинговий центр для пошуку вакансії та бажаної посади в ЗСУ. Втім йдеться про випадок, коли людина вже пройшла ВЛК і фактично готова до відправлення в частину.

«Не говоримо про повістку, коли людина вже пройшла ВЛК і вже фактично готова до відправлення в частину, ні. По повістках, які надаються людям для звірки облікових даних, – навіть після цього людина може прийти і пошукати собі вакансію, пошукати собі місце в конкретній бригаді на конкретну посаду. Це працює», – пояснив Бежевець.

Раніше Міністерство оборони спрогнозувало відчутну позитивну динаміку в процесі залучення громадян до служби в армії за допомогою системи рекрутингу.

Тим часом електронний кабінет для військовозобов'язаних знаходиться на етапі активної розробки, він запрацює орієнтовно у червні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: