Окупанти атакували частину ДСНС на Чернігівщині – подробиці

Читать на русском
Російська армія продовжує обстрілювати мирне населення прикордоння Чернігівщини. Під ударом опинилася пожежна частина в одному з сіл Новгород-Сіверського району.
Ілюстративне фотоНацполіція

У суботу, 27 квітня, російські окупаційні війська обстріляли пожежну частину в Чернігівській області. Попередньо, внаслідок обстрілів постраждалих немає.

Про це пресслужба поліції Чернігівської області повідомляє у Telegram.

«На прикордонні Чернігівської області внаслідок російського обстрілу пошкоджено приміщення пожежної частини», - йдеться у повідомленні.

Згідно з даними правоохоронців, російська армія продовжує обстрілювати мирне населення прикордоння Чернігівщини.

«Під ударом опинилася пожежна частина в одному з сіл Новгород-Сіверського району. Внаслідок обстрілу люди не постраждали», - додали у Нацполіції.

При цьому, поліція Новгород-Сіверського району документує наслідки ворожої атаки. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни).

Нагадаємо, що російські війська сьогодні вночі, 27 квітня, атакували чотири теплоелектростанції ДТЕК, є постраждалі та серйозно пошкоджено обладнання енергетичної інфраструктури.

У ніч на суботу, 27 квітня, російські окупаційні війська завдали комбінованого удару по Україні ракетами різних типів. ППО збила 21 з 34 російських ракет.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: