Українські бійці з легкомоторної авіації збили розвіддрони рф над Одещиною

Читать на русском
Українські бійці із застосуванням легкомоторної авіації збили над Одеською областю два російські розвідувальні безпілотники.
zala-aero.com

Українські бійці із застосуванням легкомоторної авіації збили над Одеською областю два російські розвідувальні безпілотники.

Про це Сили оборони півдня повідомили в Telegram.

У суботу, 27 квітня, вдень у небі над Одеською областю українські захисники збили два російські розвідувальні безпілотні апарати – ZALA та «Орлан». Для цього воїни застосували легкомоторну авіацію.

«Сьогодні, 27.04.24, у небі над Одещиною із застосуванням легкомоторної авіації, у взаємодії із Силами оборони півдня України знищено два розвідувальні дрони росіян. Неочікуваний віраж для ворожих дронів, проте дієвий», – йдеться у дописі військових.

Нагадаємо, у ніч на суботу, 27 квітня, російські окупаційні війська завдали комбінованого удару по Україні ракетами різних типів. ППО збила 21 з 34 російських ракет.

Також повідомляли, що російська армія втратила за останню добу 1124 військових. З початку повномасштабного вторгнення в Україну її втрати оцінюються у 465 054 особи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: