У Міносвіти запровадять систему електронного документообігу

Читать на русском
У Міністерстві освіти і науки України незабаром буде впроваджено систему електронного документообігу.
Міністерство освіти і науки України

У Міністерстві освіти і науки України незабаром буде впроваджено систему електронного документообігу, що з часом дасть змогу вишам звітувати за фінансові операції в електронному вигляді.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на «Інтерфакс».

«Ми сподіваємося, що вже з 1 липня 2017 року і операційні системи, і програмне забезпечення будуть введені в експлуатацію, і ми розпочнемо його (проекту системи е-документообігу - ІФ) подальшу реалізацію», - сказав заступник міністра освіти Роман Греба під час презентації проекту з електронного документообігу у відомстві в Києві в середу.

ЗНО: які предмети випускники шкіл складають найкращеСеред трьох обов’язкових предметів, за якими випускники українських шкіл складають ЗНО, найвищий рівень знань вони демонструють з історії України та математики.

За словами Греби, система е-документообігу в Міносвіти сприятиме діалогу між міністерством та центральними органами влади.

«Наступним кроком на шляху підвищення якості управління освітою стане створення е-системи фінансової звітності вищих навчальних закладів», - розповів заступник міністра.

Нагадаємо, що в 2017 році абітурієнти з окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО), а також окупованого Криму, зможуть вступити до ВНЗ без здачі зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО).

Відмітимо, що восени через відкриті конкурси на роботу в Кабінет міністрів України планують набрати тисячу молодих фахівців, які будуть мати гідну заробітну плату.

А в рамках Угоди про співробітництво в галузі культури, освіти і науки між урядами Італії та України Міністерство закордонних справ Італійської Республіки надає гранти на навчання, стажування та дослідження в італійських вищих навчальних та науково-дослідних закладах на 2017-2018 навчальний рік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: