Українці можуть отримати гранти на навчання в Італії

Читать на русском
Італія готова надати для українців гранти для навчання та наукових досліджень в місцевих університетах.

В рамках Угоди про співробітництво в галузі культури, освіти і науки між урядами Італії та України Міністерство закордонних справ Італійської Республіки надає гранти на навчання, стажування та дослідження в італійських вищих навчальних та науково-дослідних закладах на 2017-2018 навчальний рік.

Про це йдеться в повідомленні департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України на офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter, передає «Слово і Діло».

Однією з вимог для отримання грантів, крім випадків, коли запит на отримання гранту стосується університетських курсів, що проводяться повністю англійською мовою, є знання італійської мови.

Вища освіта: які зміни обіцяють студентам українські політики?У зв’язку з п’ятничною заявою міністра освіти Лілії Гриневич про розширення можливості навчання та викладання в Україні для іноземних студентів і викладачів, «Слово і Діло» зібрало інші обіцянки щодо реформування вищої освіти.

Для участі в конкурсі необхідно зареєструватися і подати заявку. Реєстрація триватиме до 10 травня 2017 року.

Розміри грантів і правила їх отримання в повідомленні не уточнюються.

Як повідомлялося, на фінансування освіти з держбюджету-2017 виділять 85,1 млрд гривень.

Також, Міносвіти дозволило поступити до ВНЗ абітурієнтам з Криму та Донбасу без здачі зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО).

Раніше, «Слово і Діло» писало про зміни у вищій освіті, які обіцяють студентам українські політики.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: