Гройсман обіцяє працевлаштувати в уряді близько тисячі молодих фахівців

Читать на русском
Новим фахівцям в уряді обіцяють гідну заробітну плату, в тому числі завдяки підтримці міжнародних партнерів.
Володимир Гройсман

Восени через відкриті конкурси на роботу в Кабінет міністрів України планують набрати тисячу молодих фахівців, які будуть мати гідну заробітну плату.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час виступу перед студентами Національного університету «Києво-Могилянська академія», передає УНН, повідомляє «Слово і Діло».

«Ми пропонуємо запустити перезавантаження системи управління центральних органів виконавчої влади. Перезавантаження міністерств. Ми маємо на це вже ресурси, в тому числі європейських партнерів, я хочу привести в уряд тисячу нових «агентів змін», - підкреслив він.

За словами голови уряду, це будуть люди, які матимуть якісну освіту, будуть прагнути змін. На думку Гройсмана, вже восени тисяча молодих людей будуть залучені до роботи в уряді через відкриті конкурси.

«Причому це будуть конкретні департаменти, конкретні структури. Ми хочемо в кожному міністерстві ввести департаменти економічного планування», - додав він.

Прем'єр також уточнив, що нові фахівці в уряді будуть отримувати гідну заробітну плату, в тому числі й завдяки підтримці міжнародних партнерів.

Водночас, генеральний прокурор Юрій Луценко так і не звернувся до посольства європейських держав для залучення до роботи в місцевих прокуратурах України молодих українців, які отримали освіту за кордоном.

Раніше Кабінет міністрів України затвердив порядок використання 20 млн гривень на фінансову підтримку членів малозабезпечених сімей та внутрішньо переміщених осіб

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: