«Укрзалізниця» скасувала тендери на закупівлю ще 1,5 тисячі вагонів

Читать на русском
Причиною скасування торгів стало те, що для участі було подано менше двох тендерних пропозицій.

Філія «Дарницький вагоноремонтний завод» ПАТ «Укрзалізниця» скасувала 4 тендери на закупівлю 1500 піввагонів на суму близько 1,5 млрд грн.

Про це свідчать дані в системі держзакупівель Prozorro, передає «Слово і Діло».

Були скасовані два тендери на закупівлю 250 вагонів кожний на очікувану суму обох тендерів по 249,9 млн грн. Точно також скасовані ще два тендери на очікувану суму 499,8 млн грн на закупівлю 500 піввагонів кожен.

Причиною скасування торгів стало те, що для участі було подано менше двох тендерних пропозицій. За умовами тендеру, аукціон мав відбутися на початку квітня, а послуги з постачання готової продукції для УЗ очікувалася до кінця першого півріччя 2017 року.

Нагадаємо, що це вже друга скасована велика закупівля піввагонів останнім часом – 20 лютого стало відомо, що філія «Дарницький вагоноремонтний завод» ПАТ «Укрзалізниця» в зв'язку з подачею менше двох заявок скасувала чотири тендери на закупівлю в цілому 1,5 тис. піввагонів на очікувану суму майже 1,5 млрд гривень.

Раніше повідомлялося, що ПАТ «Укрзалізниця» не збирається закуповувати нові зерновози, замість цього в компанії плануються закупівлі тільки універсального рухомого складу – критих вагонів і піввагонів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: