В рф заявили, що дрони атакували автомобілі зі «співробітниками свинокомплексу»

Читать на русском
Губернатор Бєлгородської області заявив про атаку дронів на автомобілі, які перевозили співробітників свинокомплексу – є загиблі та поранені.
Фото: росЗМІ

Губернатор Бєлгородської області рф В'ячеслав Гладков заявив, що дрони атакували автомобілі, які везли співробітників підприємства на роботу. В результаті загинуло 6 людей, понад 30 постраждали.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Уточнюється, що дрони нібито вдарили по автомобілях групи компаній «Агро-Белгорье», на яких перевозили співробітників свинокомплексу.

«Дві «ГАЗелі», що рухалися по дорозі і везли співробітників підприємства на роботу, і легковий автомобіль зазнали атаки з боку ЗСУ за допомогою дронів-камікадзе. Інцидент стався у районі села Березівка Борисівського району. На превеликий жаль, внаслідок вибуху шестеро людей померли на місці від отриманих травм. За попередньою інформацією, постраждали 35 людей, з них двоє дітей із поверхневими травмами», – заявив Гладков.

Нагадаємо, 4 травня у житловому секторі російського Бєлгорода впала бомба, яку окупанти хотіли скинути на Харків.

3 травня в росії заявили, що дрон-камікадзе в Шебекіно атакував територію автомобільної газозаправної станції, почалася пожежа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: