У Кремлі прокоментували оголошення Зеленського у розшук

Читать на русском
У Кремлі заявили, що оголошення у розшук Зеленського, Порошенка та інших – це результат «розслідування злочинів київського режиму».
vikna.tv

Прессекретар путіна Дмитро Пєсков заявив, що оголошення у розшук президента України Володимира Зеленського та інших українських чиновників – це «результат роботи слідчих та інших відповідних відомств».

Його цитує «Інтерфакс».

«Наші відповідні відомства роблять те, що мають робити, існує великий масив інформації, який наші слідчі збирають – про злочини київського режиму, про що йдеться, ось у рамках цього ведеться робота», – сказав Пєсков.

У МВС рф, у свою чергу, заявили, що рішення про оголошення в розшук Зеленського та інших ухвалював Слідчий комітет, а вони просто «технічні виконавці».

Нагадаємо, 4 травня стало відомо, що російське МВС оголосило у розшук Володимира Зеленського, Петра Порошенка, а також інших колишніх та нинішніх чиновників. У Міністерстві закордонних справ зазначили, що такий крок є свідченням відчаю російської державної машини та пропаганди.

В Інституті вивчення військ вважають, що оголошення у розшук українських чиновників є інформаційною підготовкою до спецоперації «Майдан-3». «Майдан-3», як повідомляли в ГУР, стала найдорожчою російською ІПСО з 2014 року, вона розроблена для розпалювання ворожнечі та загострення протиріч в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: