Україна почала постачати залізничні колеса в Саудівську Аравію

Читать на русском
Загальний обсяг поставки коліс під брендом KLW саудівської залізниці становить 14 тис. штук. Відвантаження триватимуть до кінця весни 2017 року.

Українська промислова компанія «Інтерпайп» поставила першу партію залізничних коліс Saudi Railways Organization, національному оператору залізниць Саудівської Аравії.

Як повідомили в компанії, 3 тис. штук коліс вже прибули в порт Даммам, передає «Слово і Діло».

Загальний обсяг поставки коліс під брендом KLW саудівської залізниці становить 14 тис. штук. Компанія зробить і поставить 3 типорозміру коліс для вантажних вагонів і локомотивів діаметрами 838 мм, 920 мм і 1046 мм.

Відвантаження триватимуть до кінця весни 2017 року. Право поставляти залізничну продукцію в Saudi Railways Organization компанія отримала в рамках тендеру, виграного в 2016 році.

«Це перший довгостроковий контракт на поставку залізничних коліс в Саудівську Аравію. Для «Інтерпайп» це перспективний зростаючий ринок, тому що Saudi Railways Organization – один з найбільших операторів залізниць на Близькому Сході, а в країні активно розвивається залізнична інфраструктура», – повідомили в компанії.

Як повідомлялося, ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» (КВБЗ, Кременчук, Полтавська обл.) збільшило обсяги виробництва в січні 2017 року 2,4 рази.

Кабінет міністрів України 28 грудня, схвалив виділення 16 мільярдів гривень ПАТ «Укрзалізниця» на модернізацію рухомого складу та оновлення основних фондів компанії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: