«Укрзалізниця» здійснить масштабну закупівлю постільної білизни

Читать на русском
Найдорожчі комплекти постільної білизни з сатину можуть обійтися в 741 гривню – такі ціни встановлював замовник, а найдорожчий комплект білизни з бязі може коштувати близько 261 гривні.

ПАТ «Укрзалізниця» придбає понад 230 тис. нових комплектів постільної білизни для пасажирських потягів на суму 68 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба компанії, передає «Слово і Діло».

Буде проведена закупівля майже 16 тис. комплектів сатинової білизни для СВ-вагонів, а для купейних і плацкартних вагонів планується придбати 216 тис. комплектів із бязі.

Це велика закупівля, яку довелося розбити відразу на п'ять тендерів, а її загальний бюджет може скласти близько 68 млн грн, включаючи ПДВ. Найдорожчі комплекти постільної білизни з сатину можуть обійтися в 741 грн – такі ціни встановлював замовник, а найдорожчий комплект білизни з бязі може коштувати близько 261 грн.

«Укрзалізниця» успішно випробувала локомотив General ElectricПАТ «Укрзалізниця» у період із вересня до грудня 2016 року здійснило 32 демонстраційні поїздки локомотива General Electric TE33А, які були виконані відповідно до договору між УЗ та американською компанією.

Раніше в компанії заявили про те, що цього року не планується закупка зерновозів, хоча в країні спостерігається гострий дефіцит такого типу вагонів, а зношеність уже наявних зерновозів перевищує 90%.

Нагадаємо, що ПАТ «Укрзалізниця» скасувало 4 тендери на постачання 1,5 тис. вагонів на загальну суму 1,5 млрд грн через відсутність пропозицій.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: