США продовжили заборону на авіасполучення із Сімферополем і Дніпром на два роки

Читать на русском
Під дію документа підпадають всі авіаперевізники США, американські комерційні оператори, а також особи, які мають посвідчення льотчиків США.

Влада США продовжила до кінця жовтня 2018 року заборону на польоти до Сімферополя та Дніпра для всіх американських авіаперевізників.

Продовження заборони набуде чинності з 27 жовтня цього року через нестабільну ситуацію на сході України, йдеться в повідомленні Федерального управління цивільної авіації США (FAA), передає «Слово і Діло».

Нагадаємо, що Федеральне управління цивільної авіації США заборонило з 29 грудня 2014 року польоти цивільної авіації над Сімферополем і Дніпропетровськом (Дніпром).

«Ця дія розширює територію, над якою заборонені польоти осіб, визначених Спеціальними правилами федерального регулювання (SFAR) №113, включаючи всю зону польотної відповідальності Сімферополя та Дніпропетровська», – зазначалося тоді.

Під дію документа підпадають всі авіаперевізники США, американські комерційні оператори, а також особи, які мають посвідчення льотчиків США, за винятком випадків, коли ці особи діють на повітряних судах, зареєстрованих в США, але як іноземні перевізники.

До цього списку також потрапили оператори цивільних літаків, зареєстрованих у США, за винятком випадків, коли такі оператори є іноземними авіаперевізниками. Пізніше, 27 жовтня 2015 року, ця заборона була продовжена на рік.

Нагадаємо, що в разі, якщо Росія заблокує узгодження «дорожньої карти», в ЄС будуть підстави продовжити санкції проти Росії не на півроку, а на весь 2017 рік.

Раніше в Україні потрапили під заборону російські платіжні системи «Золота Корона», «Юністрім», «Колібрі», а також система «Міжнародні грошові перекази «Лідер».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: