Військові навчання РФ «Кавказ-2016» у Криму та на Донбасі увійшли в активну фазу

Читать на русском
Зокрема, в районі міжвидового полігону Чорноморського флоту Опук підрозділи ПДВ відпрацювали питання десантування особового складу парашутним способом.

Стратегічні командно-штабні навчання ЗС РФ «Кавказ-2016» на території тимчасово окупованого Криму, а також у Донецькій і Луганській областях увійшли в активну фазу.

Про це повідомляють у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України, передає «Слово і Діло».

«Йде активна фаза стратегічного командно-штабного навчання ЗС РФ «Кавказ-2016». Протягом доби в районі міжвидового полігону Чорноморського флоту «Опук» підрозділи аеромобільних військ відпрацювали питання десантування особового складу парашутним способом. У районі полігону «Чауда» (36 км на схід від Феодосії) три стратегічних бомбардувальники Ту-95МС (22-й важкої бомбардувальної авіаційної дивізії, Енгельс) відпрацювали питання подолання системи протиповітряної оборони й завдання умовних ударів по наземних цілях уночі», – йдеться в повідомленні ГУР.

У Криму навчання проходили також на полігоні «Кончекський» і в районі на південний схід від міжвидового полігону ЧФ «Опук».

Командно-штабні навчання 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) АК Центру територіальних військ Південного ПО проходять із 6 до 10 вересня.

ЗС РФ фактично віддали наказ «розстріляти Мінські домовленості» – ГУРГенеральний штаб ЗС РФ фактично віддав наказ «розстріляти Мінські домовленості», коли з артилерійських систем було обстріляно Архангельське.

«Зараз на тимчасово окупованій території сходу України перебувають дві ротні тактичні групи 18-ї омсбр ЗС РФ у районі Донецька та Красного Луча відповідно, які на основі ротації виконують злочинні накази російського командування й беруть безпосередню участь у бойових діях», – уточнили в ГУР.

Нагадаємо, Російська Федерація запланувала проведення в Криму військових навчань «Кавказ-2016» ще в лютому цього року.

Як повідомлялося раніше, нарощування російських військ на окупованих територіях проходить у рамках стратегічних командно-штабних навчань «Кавказ-2016».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: