ЗС РФ фактично віддали наказ «розстріляти Мінські домовленості» – ГУР

Читать на русском
Генеральний штаб РФ розпорядився відкрити вогонь із заборонених Мінськими домовленостями 152-мм артилерійських систем.

Генеральний штаб ЗС РФ фактично віддав наказ «розстріляти Мінські домовленості», коли з артилерійських систем було обстріляно Архангельське.

Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України в Facebook, передає «Слово і Діло».

«На тлі підготовки до проведення СКШН «Кавказ 2016» Генеральний штаб ЗС РФ фактично віддав наказ «розстріляти Мінські домовленості», коли безпосередньо розпорядився відкрити вогонь із заборонених Мінськими домовленостями 152-мм артилерійських систем углиб території мирної України (населений пункт Архангельське) з метою завдання максимальних втрат як силам АТО, так і цивільному населенню, а також руйнування об'єктів інфраструктури», – йдеться в повідомленні.

Військова розвідка також повідомляє, що в Ясинуватій на території машинобудівного заводу зосереджено дві танкові роти, дві мотострілкові роти та реактивна артилерійська батарея 122-мм РСЗВ «Град».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 26 серпняСитуація на сході країни за станом на 00:00 26 серпня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Також на маріупольському напрямку з району Новоазовська в напрямку Октября відзначений марш танкової роти танкового батальйону «9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти».

Як повідомлялося раніше, в зоні бойових дій на східних територіях України за добу загинув один військовий, ще двоє – поранені.

Нагадаємо, канцлер ФРН і прем'єр Чехії не бачать підстав для скасування санкцій проти Росії, оскільки ситуація з безпекою на Донбасі погіршилася.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: