Фейгін розповів, на яких умовах Кремль звільнить Сенцова та Кольченка

Читать на русском
Росія використовує українських політичних в'язнів як обмінний матеріал для зняття санкцій.
Адвокат Марк Фейгін

Російська влада може використовувати українських політв'язнів Олега Сенцова та Олександра Кольченка як обмінний матеріал на зняття санкцій.

Про це в ефірі «Еспресо.TV» розповів адвокат Марк Фейгін, передає «Слово і Діло».

«Я вважаю, що ситуація погыршилася, тому що мотивація в Кремля вступати та продовжувати ці переговори (з приводу заручників – Ред.) набагато менша. Відпустили Геннадія Афанасьєва та Солошенка навздогін Надії Савченко. Зараз ситуація змінилася.

Олега Сенцова відправили відбувати покарання в ЯкутіюУкраїнський режисер Олег Сенцов відправлений етапом відбувати покарання в Якутію. Олександр Кольченко їде в Челябінськ.

Савченко, її тема, була постійно на міжнародному порядку денному, Кремль зазнавав величезних витрат внаслідок того, що утримував її, а зараз ніхто нічого не вимагає від Кремля. І Кремль може собі дозволити використовувати їх (Сенцова й Кольченка – Ред.) як розмінний товар, щоб зняти санкції. Кремлю наплювати на їхніх військових полонених», – сказав він.

Нагадаємо, раніше в МЗС повідомили, що російська влада не надає українським консулам дозволу на відвідування засуджених українців Олега Сенцова та Олександра Кольченка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: