Фейгін має намір з'ясувати, хто кришує пранкерів

Читать на русском
Марк Фейгін заявив про те, що починає кримінальне переслідування «лексуса» і «Вована», за фальшивий лист Савченко, які пранкери надіслали напередодні.

Адвокат української льотчиці Надії Савченко, яку незаконно утримує РФ заявив, що збирається почати кримінальне переслідування двох пранкери, які днями раніше написали фейковий лист, нібито від президента України Петра Порошенка.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на Українську правду.

«Я починаю кримінальне переслідування «лексуса» і «вована». Ось і подивимося, хто вас кришує. Кримінальне переслідування я збираюся почати з «лексус енд Вована» в різних юрисдикціях», - повідомив Марк Фейгін.

Політолог Антон Круть також переконаний, що пранкери просто вирішили скористатися ситуацією з Савченко.

Звільнення Савченко розміняють на пункт Мінських угод – експертПолітолог поділився міркуваннями щодо інформації про те, що Надія Савченко вирішила припинити сухе голодування.

Адвокати підхопили інформацію, не перевіривши, з банальної причини - на справі Савченко вони будують свою політичну кар'єру.

Як відомо, в фейковому листі, який нібито Порошенко надіслав Савченко, йшлося про бажання «бачити її в оновленому Кабміні».

Нагадаємо, що самі пранкери зізналися, що даний лист для них було просто розіграшем.

Додамо, що Савченко заявила про намір повернутися до сухого голодування. Українських лікарів до льотчиці досі не пускають.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: