Німеччина незадоволена виконанням Мінських угод

Читать на русском
Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр заявив про невдоволення виконанням Мінських угод.
Франк-Вальтер Штайнмайєр

Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр заявив, що ФРН незадоволена тим, як виконуються Мінські угоди.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

РНБО оголосила кількість загиблих на Донбасі з початку рокуЗ початку 2016 року в зоні проведення АТО загинуло 42 військовослужбовців, отримали поранення 350 солдатів.

За словами німецького міністра, ситуація на Донбасі залишається напруженою. «Минулої п'ятниці конвой із місією спеціальних спостерігачів ОБСЄ був обстріляний. Безпілотник місії був обстріляний і знищений. Якщо поглянути на політичний процес, то багато запитань залишаються відкритими. Загальний стан виконання Мінських домовленостей залишається, це потрібно сказати чітко, незадовільним», – заявив Штайнмаєр.

Глава МЗС Німеччини додав, що ФРН не визнає анексію Криму Росією, а також вважає неприйнятним військове вирішення конфлікту на Донбасі.

Нагадаємо, надзвичайний і повноважний посол США в Україні Джеффрі Пайєтт заявив, що його країна вражена загостренням ситуації на Донбасі.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: