Євлаш назвав ймовірні причини відсутності дронових атак росіян

Читать на русском
Відсутність дронових атак може бути затишшю перед підготовкою до нового великого удару або моніторингом контрзаходів України.
скріншот з відео

Атак безпілотників на українські міста не було вже кілька днів, але це може бути затишшям перед підготовкою до масованого комбінованого обстрілу.

Таку думку в ефірі телемарафону висловив речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш.

Масовані ракетні атаки рф: як змінювалася динаміка та інтенсивністьРосія більше місяця не влаштовувала масованих ракетних обстрілів України. На інфографіці – як раніше змінювалася їхня частота та інтенсивність.

«Напередодні ми бачили, що ворог здебільшого застосовував КАБи та крилаті ракети, проте зараз уже кілька днів поспіль ми не спостерігаємо ударів саме БПЛА. Це може бути пов'язано з різними причинами, проте яка саме причина цього дізнаємося пізніше. Це може бути затишшя перед підготовкою якоїсь масованої атаки, а можливо, вони просто відстежують, які кроки будуть з нашого боку», – сказав Євлаш.

Він додав, що останній місяць росія намагалася виснажити українські системи ППО, тому новий пакет допомоги для України від США «полегшить дихання» нашим військовим.

Нагадаємо, раніше Євлаш припустив ймовірність нових масованих атак росіян після прибуття допомоги від США. У Штатах пообіцяли, що намагатимуться відправити ракети, снаряди та іншу зброю якнайшвидше.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: