Парубій розповів, коли Рада ухвалить закон про суди

Читать на русском
Голова Верховної Ради України Андрій Парубій заявив, що наступного тижня нардепи можуть проголосувати за судову реформу.

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій на зустрічі з послом Японії заявив, що сподівається на швидке ухвалення парламентом змін до Конституції щодо судової реформи.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Верховної Ради.

Парубій заявив, що сподівається на ухвалення в другому читанні законопроекту щодо внесення змін до Конституції вже наступного пленарного тижні.

Геращенко закликає Раду проголосувати за судову реформу до кінця сесіїПерший віце-спікер українського парламенту сподівається, що депутати протягом місяця знайдуть потрібну кількість голосів, щоб підтримати судову реформу.

«Наступного тижня, в четвер, буде винесений на голосування законопроект, який дозволить вийти на друге читання щодо змін до Конституції. Розраховуємо на ухвалення змін до Конституції, хоча розуміємо, як важко зібрати 300 голосів. Але вірю, що ми це зробимо», – заявив спікер.

Нагадаємо, генеральний секретар Ради Європи Турбйорн Ягланд закликав уряд України зробити все можливе для успішного проведення судової реформи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: