За добу загинуло двоє військовослужбовців ЗСУ

Читать на русском
Два бійці отримали поранення в результаті підриву на протипіхотній міні біля Широкино та обстрілу з боку бойовиків біля Опитного.

За минулу добу на Донбасі загинуло двоє українських військовослужбовців, ще двоє – отримали поранення.

Про це поінформував речник Адміністрації Президента з питань АТО, полковник Олександр Мотузяник, повідомляє «Слово і Діло».

«Двоє українських бійців загинули в результаті злочинного снайперського обстрілу з боку бойовиків. У першому випадку військовослужбовець загинув під Авдіївкою, в другому – в Станично-Луганському районі Луганської області», – сказав Мотузяник.

За його словами, двоє бійців отримали поранення в результаті підриву на протипіхотній міні біля Широкиного та обстрілу з боку бойовиків біля Опитного.

Мотузяник також повідомив, що в Павлополі Донецької області на невстановленому вибуховому пристрої підірвався трактор, в якому перебувало двоє чоловіків.

«Один із них загинув, другий – у лікарні. З початку 2016 року це вже п'ятий такий випадок», – уточнив Мотузяник.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 19 травняСитуація на сході країни станом на 00:00 19 травня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

Нагадаємо, що за підсумками минулої доби бойовики самопроголошених республік протягом 40 хвилин інтенсивно обстрілювали з гранатометів різних систем і стрілецької зброї опорні пункти Збройних сил України в районі Опитного.

Сьогодні народний депутат України, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук назвав кількість зброї, яку Україна продала за Януковича.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: