Шкіряк прокоментував вибори на Донбасі

Читать на русском
Проведення виборів в ОРДЛО можливе в разі повернення повного контролю над усіма ділянками українсько-російського кордону та повного виведення регулярних частин окупаційних ЗС РФ.
Радник глави МВС України Зорян Шкіряк

Вибори на окупованих територіях Донбасу неможливі через те, що Росія не виконує взяті на себе зобов'язання в рамках Мінських угод.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook радник глави МВС України Зорян Шкіряк, передає «Слово і Діло».

«Зараз про будь-які вибори на окупованому Донбасі не може бути й мови. Щодо виконання Мінських угод. Україна їх виконує в повному обсязі. Кремль – нахабно порушує, блокує та відкрито ігнорує», – вважає Шкіряк.

На його думку, проведення виборів в ОРДЛО можливе в разі повернення повного контролю над усіма ділянками українсько-російського кордону, повного виведення регулярних частин окупаційних ЗС РФ із території України, роззброєння всіх НЗФ, повного допуску українських ЗМІ та українських політичних партій до процесу виборів.

Зорян ШкірякРадник Міністра внутрішніх справ України
Шкіряк запевнив, що донецька і луганська міліція будуть кардинально оновленіСказано 25 липня 2014 р.Статус обіцянки: Архів

«І, безумовно, жодної амністії бойовикам, які вчинили тяжкі злочини, бути не може!», – додав Шкіряк.

Як повідомлялося раніше, Зорян Шкіряк заявив про повну підтримку ініціативи народних депутатів щодо арешту та притягнення до відповідальності Віктора Медведчука.

Нагадаємо, що представник України в Тристоронній контактній групі Леонід Кучма назвав врегулювання питань безпеки основною умовою, за якої вибори на Донбасі стануть можливими.

Відзначимо, що Зорян Шкіряк є досить відповідальним політиком. Із 14 зафіксованих «Словом і Ділом» обіцянок він виконав 8. Коефіцієнт ефективності політика – 57%. Із повним переліком обіцянок Зоряна Шкіряка можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: