Нуланд прокоментувала проведення виборів на Донбасі

Читать на русском
Світ не визнає результатів виборів на Донбасі, якщо вони не будуть проходити згідно з досягнутими в Мінську угодами.
Вікторія Нуланд

Світ не визнає результатів виборів на Донбасі, якщо вони не будуть проходити згідно з досягнутими в Мінську угодами.

Про це за підсумками зустрічі з помічником Путіна Владиславом Сурковим заявила представник держсекретаря США Вікторія Нуланд, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Ми, як і ніхто інший із міжнародної спільноти, не визнаємо жодних результатів виборів на Донбасі, проведених поза Мінськими угодами», – наголосила Нуланд.

Вона нагадала, що вибори на Донбасі мають «відповідати українським стандартам та стандартам ОБСЄ», а рішення бойовиків «ДНР» і «ЛНР» провести вибори самостійно «не призведе до миру та безпеки на Донбасі».

Нагадаємо, раніше лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко заявила, що законопроект про проведення місцевих виборів на окупованих територіях Донбасу перебуває на завершальній стадії розробки. Тимошенко також зазначила, що не сумнівається в ухваленні цього закону.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: