Порошенко визначився з представниками, які оберуть голову Державного бюро розслідувань

Читать на русском
Президент обрав трьох представників, які увійдуть до комісії з проведення конкурсу на посаду голови Державного бюро розслідувань.

Президент України Петро Порошенко своїм указом визначився з іменами трьох представників комісії з проведення конкурсу на посаду голови Державного бюро розслідувань.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Глави держави.

«Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про визначення осіб до складу комісії з проведення конкурсу на зайняття посади Директора Державного бюро розслідувань». Як зазначається у документі, визначення Главою держави здійснюється відповідно до частини третьої статті 11 Закону України «Про Державне бюро розслідувань», — йдеться у повідомленні.

У Кабміні визначилися, хто обиратиме голову Державного бюро розслідуваньУ Кабінеті міністрів визначилися з прізвищами людей, що представлятимуть уряд у комісії з обрання голови Держбюро розслідувань.

Згідно указу представниками Президента в комісії стали: завідувач кафедри цивільного права юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка Роман Майданик, професор кафедри теорії права та держави юридичного факультету КНУ ім. Т. Шевченка Віктор Самохвалов та партнер юридичної фірми «Саєнко Харенко» Тетяна Сліпачук.

Нагадаємо, 12 листопада 2015 року Верховна Рада України ухвалила закон «Про Державне бюро розслідувань». За законопроект у другому читанні та в цілому проголосував 241 народний депутат. 14 січня 2016 року документ був підписаний Президентом України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: