У Кабміні визначилися, хто обиратиме голову Державного бюро розслідувань

Читать на русском
У Кабінеті міністрів визначилися з прізвищами людей, що представлятимуть уряд у комісії з обрання голови Держбюро розслідувань.
Павло Петренко

Міністр юстиції Павло Петренко запропонував висунути від уряду в якості членів комісії з обрання голови Державного бюро розслідувань першого заступника міністра внутрішніх справ Еку Згуладзе, першого заступника міністра юстиції Наталію Севостьянову та народного депутата Антона Геращенка.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«Ми пропонуємо до конкурсної комісії зі створення ДБР від уряду першого заступника міністра внутрішніх справ Еку Згуладзе, першого заступника міністра юстиції Наталію Севостьянову та народного депутата Антона Геращенка як секретаря профільного комітету із забезпечення діяльності правоохоронних органів», – заявив Петренко.

Як відомо, конкурсна комісія з обрання голови ДБР має складатися з 9 осіб: по три представники від Президента, уряду та Верховної Ради.

Нагадаємо, раніше народний депутат Борислав Береза заявляв, що оскільки Державне бюро розслідувань ще не створене, а Генпрокуратура з 1 березня вже не вестиме справи щодо Революції Гідності, санкції з екс-президента Януковича та «сім'ї» можуть бути зняті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: