У Києві терміново евакуюють пацієнтів двох лікарень через можливий удар рф

Читать на русском
У Києві розпочинається евакуація двох лікарень. Пов'язано це з тим, що в медіа поширюють відео, де фактично анонсований удар ворога по них.
ілюстративне фотоt.me/KyivCityOfficial

У Києві терміново розпочали евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташована на вулиці Богатирській.

Про це повідомила пресслужба КМДА у п'ятницю, 26 квітня.

У Києві завершили аварійно-рятувальні роботи після російського ударуАварійно-рятувальні роботи після ранкового ракетного удару росії по Києву завершено. На місці падіння уламків ракет працювало 86 рятувальників.

Причиною евакуації двох київських лікарень стали повідомлення у мережі.

«Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. І що, нібито, в цих лікарнях перебувають військові», – повідомили у міськадміністрації.

Влада Києва запевнила, що це абсолютна брехня та провокація ворога, яку він намагається використати для удару по соціальній інфраструктурі столиці.

«Щоб убезпечити хворих дітей, їхніх батьків і медичний персонал, влада столиці зараз робить усе можливе, аби перевезти пацієнтів та медиків в інші медзаклади столиці», – сказано в повідомленні.

Міська влада вже звернулася до СБУ, Міністерства охорони здоров'я за допомогою.

Нагадаємо, сьогодні росіяни протягом двох годин били по інфраструктурі Білопілля на Сумщині.

Цього тижня президент Володимир Зеленський доручив підготувати всеосяжний план захисту цивільної інфраструктури від атак росії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: