Тимошенко Юлія Володимирівна

Народний депутат України
Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
Наливайченко хоче захистити себе від відставки – Лещенко

Валентин Наливайченко інформаційними вкиданнями про екс-заступника генпрокурора Анатолія Даниленка хоче запобігти свого звільнення «у порядку зачистки людей Фірташа у владі», повідомляє народний депутат Сергій Лещенко.

Вона не спить: «Батьківщина» нарощує м’язи

Юлія Тимошенко, що ледь не зазнала політичного фіаско, заледве подолавши прохідний бар'єр на останніх парламентських виборах, схоже, знову взялася за боротьбу за лідируючі позиції в українській політиці: принаймні про це свідчать дії представників «Батьківщини» та її соціологічний рейтинг.

Кіотський протокол. Японці так і не дочекалися дій від України

В рамках Кіотського протоколу Україна отримала від Японії 470 млн євро. Але дій у сфері кліматичної політики і «зелених» інвестицій японці так і не дочекалися.

ВР не можна відкладати прийняття закону про місцеві вибори – Магера

Заступник голови ЦВК Андрій Магера заявляє, що парламент не повинен відкладати прийняття нового закону про місцеві вибори на липень.

Ляшко послав Тимошенко до Путіна розірвати горезвісний газовий контракт

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко запропонував Юлії Тимошенко, під час прем'єрства якої був підписаний усім відомий газовий контракт з Росією, поїхати в Москву і розірвати дану угоду.

«Переформатування» Кабміну: ситуація складніша, ніж за часів конфлікту Ющенка та Тимошенко – експерт

Політичний експерт поділився міркуваннями стосовно ймовірності кадрових змін в уряді та можливого переформатування Кабміну.

Знизити тарифи на газ уряду не вдасться – експерт

Співголова Фонду енергетичних стратегій поділився міркуваннями щодо політики формування тарифів для населення на енергоносії.

Експансія «лівих» ідей, або Чому політичні партії почали змагання за «соціальну справедливість»?

Уже за півроку до початку місцевих виборів можна з упевненістю стверджувати: охочих поборотися за «лівий» електорат і колишніх послідовників «Партії регіонів» в цьому політичному сезоні буде чимало.

«Слово і Діло» в парламенті: інтерес до роботи громадського проекту серед депутатів зростає

Народні депутати та громадськість високо оцінили результати роботи системи народного контролю, представлені в рамках програми Програми USAID «Рада: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво».

Нардеп Антон Геращенко: чим запам'ятається політик?

Антон Геращенко – один із найбільш публічних політиків нинішнього парламенту, але, як виявилося, в розмовному жанрі нардеп досяг куди більшого успіху, ніж в усьому іншому.

Війна проти Яценюка: чи вдасться прем’єру відшукати нову виграшну роль у великій політичній баталії?

В сьогоднішніх політичних умовах прем'єр-міністру доведеться добре попрацювати над підвищенням свого рейтингу, адже за час роботи в уряді Яценюк втратив значну частину електоральної підтримки.

В черзі за відставкою: чи вдасться міністру МВС вчергове зберегти свою посаду?

Система народного контролю «Слово і Дело» вирішила проаналізувати, чи можлива відставка міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та які наслідки можуть бути.

Економія на бідних. По кому вдарить пенсійна реформа?

Система народного контролю «Слово і Дело» проаналізувала пенсійну реформу-2015 в Україні, яку мають намір провести в уряді.

«Справа Мартиненка» або Зростаюча загроза олігархічних війн

Справа бенефіціара «Народного фронту» і голови паливно-енергетичного комітету Верховної Ради Миколи Мартиненка загрожує обернутися новим етапом боротьби олігархічних груп і як наслідок – виходом «НФ» з коаліції.

Реакція українських політиків на одкровення Фірташа

Гучні заяви олігарха Дмитра Фірташа вже почали коментувати в своїх соцмережах українські політики, журналісти та громадські діячі. «Слово і Діло» пропонує до вашої уваги деякі з них.

Тимошенко теж просила Фірташа про підтримку, запевняє бізнесмен

Юлія Тимошенко провела кілька негласних зустрічей з українським бізнесменом Дмитром Фірташем, на яких просила підтримки, пропонуючи натомість залагодити його проблеми, заявив сам Дмитро Фірташ в австрійському суді.

Мінекології: 100 днів неоднозначних рішень

Діяльність Міністерства екології та природних ресурсів мало чим запам'яталася українцям за останні 100 днів

100 днів Кабміну: в очікуванні відставок

Вже не перший тиждень в українському інформпросторі українців готують до можливих кадрових ротацій в уряді

Зміни в пенсійному законодавстві ускладнять ситуацію з бюджетом

Зміни в пенсійному законодавстві аморальні і тільки посилять складну ситуацію з бюджетом

100 днів роботи парламенту: чи варто чекати відставки уряду Яценюка?

На позачерговому засіданні ВР разом з поправками до Держбюджету будкть розглядатися документи, які приведуть до затягування поясів для українців