«Батьківщина» залишається в коаліції

Читать на русском
Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко на з'їзді своєї партії заявила, що її фракція залишається в коаліції.

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко на з'їзді своєї партії заявила, що її фракція залишається в коаліції.

Про це повідомляє «УНН», передає «Слово і Діло».

«Батьківщина» не торгує акціями і не є політичним ломбардом, І як би важко нам не було дихати в цій коаліції... ми будемо там», - підкреслила вона.

Юлія ТимошенкоНародний депутат України
Тимошенко запевнила, що фракція "Батьківщина" залишатиметься в коаліціїСказано 26 лютого 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Також Тимошенко висловила своє невдоволення двом найбільшим фракціям («Блок Петра Порошенка» і «Народний фронт» - ред.). За її словами, ці дві фракції формують абсолютно неправдиву соціально-економічну стратегію.

Крім того, лідер «Батьківщини» не забула нагадати про необхідність зміни складу Кабінету міністрів України. За її словами, українці діячому уряду більше не довіряють.

«Ми не можемо покладатися на уряд, який сьогодні має 1,5% довіри суспільства, хоча здатен, має сили провести справжні чіткі реформи. Не можна з таким рівнем довіри ці реформи проводити. Нам потрібен в існуючій коаліції новий, сильний, патріотичний, професійний уряд. І я думаю, що коаліція розуміє це і обов’язково це зробить», - заявила Тимошенко.

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко пообіцяв, що фракція "Радикальної партії" не буде виходити з коаліціїСказано 25 липня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Нагадаємо, раніше про свій вихід з коаліції заявив лідер фракції «Радикальної партії» Олег Ляшко, але, не дивлячись на заяви, де-юре «РПЛ» залишається в ній. Крім того, лідер фракції «Самопомочі» Олег Березюк повідомив, що його фракція також залишається в коаліції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: