Друга спроба: «Батьківщина» відмовилася голосувати за чужі законопроекти

Читать на русском
Раніше нардеп Юлія Тимошенко вже обіцяла, що її фракція не голосуватиме за чужі проекти законів, а тепер і її колега Олександра Кужель повторила слова лідера «Батьківщини».

Раніше народний депутат Юлія Тимошенко вже обіцяла, що її фракція не голосуватиме за чужі проекти законів, а тепер і її колега Олександра Кужель повторила слова лідера «Батьківщини».

Про це нардеп Кужель заявила на сесії Верховної Ради, передає «Слово і Діло».

Як відомо, 15 вересня Юлія Тимошенко заявила, що фракція «Батьківщини» не голосуватиме за жоден законопроект, окрім соціальних. З першої спроби її фракція не змогла виконати обіцянку свого лідера, можливо, вийде з другої. Сьогодні на сесії Ради Олександра Кужель заявила, що її фракція відмовляється голосувати за законопроекти на порядку денному, крім власних.

«За жоден законопроект не проголосуємо, поки не буде поставлено на голосування питання про зниження тарифів, про мораторій на землю, про зняття імпортного збору та зняття податків із пенсій», – заявила нардеп.

Після заяви Кужель нардепи підтримали лише один законопроект у першому читанні – «Про посилення відповідальності за порушення гарантій працівникам, призваним на військову службу». Після цього спікер Верховної Ради Володимир Гройсман оголосив 30-хвилинну перерву.

Подивитися всі обіцянки Олександри Кужель можна тут, а лідера її фракції – тут. Обіцянки їхніх колег доступні за цим посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: