Тука Георгій Борисович

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
Ініціативи Туки на Луганщині можуть призвести до скасування місцевих виборів – експерт

Політолог поділився міркуваннями щодо пропозиції Туки всім держадміністраціям, що розташовані на неокупованій частині Луганщини, надати статус військово-цивільних.

Тука придумав, як боротися із саботажем у місцевих радах на Луганщині

Губернатор Луганської області Георгій Тука просить у Президента надати статус військово-цивільних державним адміністраціям усіх районів та двох міст Луганської області.

Жебрівський і Тука мають вирішити, де місцеві вибори проводитися не будуть

ЦВК заявила, що Павло Жебрівський і Георгій Тука мають до 21 серпня подати список населених пунктів, у яких місцеві вибори 25 жовтня не проводитимуться.

Чергова ескалація конфлікту на Донбасі стане катастрофою для самої Росії – експерт

Політолог поділився міркуваннями щодо того, що причиною наступу бойовиків на Донбасі може бути зрив створення мережі логістичних центрів на лінії розмежування.

Тука пообіцяв боротися із залишками «регіоналів» в області

Керівник Луганської військової-цивільної адміністрації Георгій Тука пообіцяв зайнятися люстрацією серед колишніх членів «Партії Регіонів».

Луганський губернатор Тука проти виборів на Донбасі

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука виступає проти проведення місцевих виборів у Луганській області.

Тука поскаржився на брак коштів для утримання жителів Луганщини

Керівник Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука повідомив про брак виділеного бюджету для утримання людей з окупованих територій.

Тука розповів про перші проблеми й завдання на чолі Луганської ОДА

Голова Луганської обласної адміністрації Георгій Тука зіткнувся з високим рівнем безробіття в регіоні і проблемами в наборі спеціалістів до своєї команди.

Призначивши Тука на Луганщину, влада прибрала сильного критика - експерт

Політолог поділився міркуваннями щодо заяви, що волонтер Георгій Тука офіційно призначений губернатором Луганської області.

Волонтер Георгій Тука – офіційно губернатор Луганської області

Заміну Геннадію Москалю Порошенко знайшов серед волонтерського десанту: керівником Луганської обласної військово-цивільної адміністрації призначений керівник проекту «Народний тил» Георгій Тука.

Георгій Тука – новий голова Луганської області?

Відомий волонтер Георгій Тука найближчим часом може очолити Луганську обласну державну адміністрацію.