Луганський губернатор Тука проти виборів на Донбасі

Читать на русском
Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука виступає проти проведення місцевих виборів у Луганській області.
Фото: golos.ua

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука виступає проти проведення місцевих виборів у Луганській області, попередньо запланованих на 25 жовтня 2015 року.

Про це губернатор Луганщини розповів в інтерв'ю «Аналітичній службі новин» (АСН), передає «Слово і Діло».

Зокрема, на запитання кореспондента про те, чи дійсно він виступає проти проведення місцевих виборів у Луганській області, Тука відповів ствердно, зазначивши, що це небезпечно для країни в державному плані.

«На мій погляд, так, небезпечно. В першу чергу – в державному сенсі», – заявив він. На думку чиновника, це призведе до того, що у владу пройдуть різні кримінальні елементи.

Тука також не виключає можливості звернення до Центрвиборчкому або ж пошуку інших законних шляхів для того, щоб не допустити проведення місцевих виборів в регіоні. «Ми зараз вивчаємо це питання. Шукаємо шляхи, як це правильно зробити», – підтвердив губернатор.

Нагадаємо, 27 липня, в інтерв'ю одному з телеканалів Георгій Тука заявив, що Луганській області з центрального бюджету виділяється занадто мало коштів на утримання переселенців з окупованих територій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: