Тука придумав, як боротися із саботажем у місцевих радах на Луганщині

Читать на русском
Губернатор Луганської області Георгій Тука просить у Президента надати статус військово-цивільних державним адміністраціям усіх районів та двох міст Луганської області.

Усі без винятку державні адміністрації районів та 2 міст, що розташовані на неокупованій частині Луганської області, мають отримати статус військово-цивільних.

З таким проханням до Президента Петра Порошенка звернувся голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука, пише «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу губернатора.

«Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука звернувся до Президента України з ініціативою про створення військово-цивільних адміністрацій в усіх районах Луганської області на підконтрольній Україні території та в містах Лисичанську та Рубіжному. Аналіз суспільно-політичної ситуації в області, зокрема в 9 районах, підконтрольних українській владі, в містах Лисичанську та Рубіжному дає підстави для внесення пропозицій щодо створення в них військово-цивільних адміністрацій», – йдеться у повідомленні ВЦА.

Тука пообіцяв боротися із залишками «регіоналів» в областіКерівник Луганської військової-цивільної адміністрації Георгій Тука пообіцяв зайнятися люстрацією серед колишніх членів «Партії Регіонів».

Сам Тука відзначив, що ухвалив таке рішення з огляду на те, що у більшості випадків депутати міських та районних рад області просто саботують сесії, не приходячи на них або не приймаючи важливих рішень.

«У зв’язку із можливим загостренням військового конфлікту на території Луганської області прогнозується блокування роботи районних адміністрацій з боку депутатів зазначених рад, що унеможливить оперативне прийняття стратегічних рішень», – додав Георгій Тука.

Нагадаємо, як учора писало «Слово і Діло», схожа ситуація спостерігається і в Донецькій області: на думку місцевих активістів, у найбільшому місті неокупованої частини Донеччини – Маріуполі – на майбутніх виборах планує взяти реванш Рінат Ахметов зі своїми представниками.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: