Райнін Ігор Львович

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
Українські губернатори: відмінники й кандидати на виліт

Поки в Кабінеті міністрів підводять підсумки ефективності роботи губернаторів українських областей, «Слово і Діло» вже знає, хто з представників регіональної влади справді успішний у справах, а хто поки навчився лише роздавати обіцянки.

Райнін пропонує харківським політикам виступити проти Кернеса єдиним фронтом?

Голова Харківської ОДА і керівник регіонального представництва партії «Блок Петра Порошенка» Ігор Райнін закликав висунути єдиного кандидата в мери від демократичних сил.

«Опозиційний блок» у Харкові сам собі створив проблеми з реєстрацією – Райнін

Глава Харківської обласної держадміністрації Ігор Райнін не виключає, що «Опозиційний блок» будує свою піар-кампанію на недорозумінні з Мін'юстом.

У «БПП» досі не знають, кого поставити суперником Кернеса

«Блок Петра Порошенка» все ще займається пошуками належної кандидатури в конкуренти Геннадію Кернесу на виборах мера в Харкові.

Глава Кіровоградщини – найбільш безвідповідальний у сфері регіонального розвитку

«Слово і Діло» публікує рейтинг губернаторів, які давали найбільше обіцянок в сфері регіонального розвитку, соціальної політики, а також національної безпеки і оборони.

Райнін очолив ТОП найбільш відповідальних губернаторів України

В очікуванні місцевих виборів «Слово і Діло» запускає серію інфографік, присвячених аналізу рівня ефективності українських мерів і губернаторів.

Як працюють ваші губернатори? Дайджест обіцянок голів ОДА за 25.06-1.07

Система народного контролю «Слово і Діло» пропонує вашій увазі оновлений дайджест публічних обіцянок керівників українських міст.

Електронне врядування в Україні почнеться з команди Райніна

Голова харківської облдержадміністрації Ігор Райнін розповів, чому компанія Portis Consulting, яка впроваджуватиме механізми електронного уряду в Адміністрації Президента і Кабінеті Міністрів, обрала пілотною саме Харківську область.

Що встиг зробити для Харківщини Ігор Райнін за 100 днів?

«Слово і Діло» спробувало проаналізувати діяльність Ігоря Райніна за перші 100 днів його роботи на посаді губернатора Харківської області.

Фортифікації на Донбасі: після «копняка» Президента зареєстровані 160 проектів споруд

У Державній архітектурно-будівельній інспекції відзвітували про реєстрацію 160 проектів фортифікаційних споруд на Донбасі.

Як працюють ваші губернатори? Дайджест обіцянок голів ОДА за 6.05-13.05

Система народного контролю «Слово і Діло» пропонує вашій увазі оновлений дайджест обіцянок глав обласних державних адміністрацій

Як працюють ваші губернатори? Дайджест обіцянок голів ОДА за 29.04-6.05

Система народного контролю «Слово і Діло» пропонує вашій увазі оновлений дайджест обіцянок голів обласних державних адміністрацій.

Як працюють ваші губернатори? Дайджест обіцянок голів ОДА за 21-28.04

Система народного контролю «Слово і Діло» пропонує вашій увазі оновлений дайджест обіцянок голів обласних державних адміністрацій.

Райнін: у Харкові план мобілізації виконаний на 48%, в області – на 76%

Губернатор Харківської області Ігор Райнін повідомив, що в цілому план в рамках четвертої хвилі мобілізації по регіону виконаний на 76%.

Як працюють ваші губернатори? Дайджест обіцянок голів ОДА за 15-21.04

Система народного контролю «Слово і Діло» пропонує вашій увазі оновлений дайджест обіцянок голів обласних державних адміністрацій.

Інфраструктура, благоустрій, самоврядування. Що обіцяють українцям в регіонах?

«Слово і Діло» підготувало стислий інформаційний зріз по основних напрямках господарювання, на які звертали увагу очільники міст і областей протягом березня-квітня цього року.